Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz 2017. július 19-én és 20-án

A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz módosított útvonalon jár 2017. július 19-én (szerdán) az első járatidulástól 2017. július 20-án (csütörtökön) az utolsó járatindulásig, mert a VII. kerületi Verseny utcát lezárják a Baross tér és a Dózsa György út között filmforgatás miatt.

A lezárás ideje alatt a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz a Keleti pályaudvar M felé a Dózsa György út–Thököly út módosított útvonalon halad és nem érinti a Verseny utca megállót.

A lezárás ideje alatt a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz Újpest felé a Keleti pályaudvar M–Thököly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad és nem érinti a Verseny utca és a Reiner Frigyes park megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az 5-ös, a 7-es, a 110-es, a 112-es és a 133E autóbusz Reiner Frigyes park megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.