Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés

Módosított útvonalon jár a 29-es busz 2017. július 24-étől augusztus 9-éig

A 29-es autóbusz módosított útvonalon jár 2017. július 24-én (hétfőn) az első járatindulástól várhatóan 2017. augusztus 9-én (szerdán) 7:00-ig, mert a Kelemen László utcai átjárót két ütemben félpályás lezárással átépítik. A munkák ideje alatt a Kelemen László utcát a Hűvösvölgyi út felől a Pasaréti tér felé egyirányúsítják.

Az átépítés ideje alatt a 29-es autóbusz Hűvösvölgy felé Pasaréti térig az eddigi, majd a Pasaréti út–Hidász utca–Hűvösvölgyi út módosított útvonalon halad és nem érinti a Pasaréti tér és a Kelemen László utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az 5-ös autóbusz Pasaréti tér és a 61-es villamospótló Kelemen László utca megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

 

Kategória: Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.