Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 15-ös és a 115-ös busz 2017. július 22-én és 23-án

A 15-ös és a 115-ös autóbusz 2017. július 22-én és 23-án (szombaton és vasárnap) egész nap módosított útvonalon jár, mert lezárják a IX. kerületi Lónyay utcát a Török Pál utca és a Kinizsi utca között filmforgatás miatt.

A lezárás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz az Árpád híd M, illetve a Gyöngyösi utca M felé a Boráros tér H–Közraktár utca–Fővám tér–Vámház körút–Múzeum körút módosított útvonalon halad és nem érinti a Lónyay utca, a Czuczor utca és a Török Pál utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 979-es és a 979A autóbusz Zsil utca, és a 83-as trolibusz Kálvin tér irányú Fővám tér M megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.