Forgalmi változások

Korlátozások az Erzsébet tér környékén július 17-től 20-ig

2017. július 17-től (hétfőtől) 20-ig (csütörtökig) korlátozzák a belvárosi Erzsébet tér és környéke forgalmát, ezért változik a 15-ös, a 115-ös, a 16-os, a 105-ös, a 916-os és a 990-es busz közlekedése.

M1-es metró

Július 17-én (hétfőn) reggel 8 órától várhatóan 20-án (csütörtökön) 12 óráig az M1-es metró Deák Ferenc téri állomásának Erzsébet térre vezető kijáratát lezárják, a megállóhelyet elhagyni kizárólag a metróaluljáró irányába lesz lehetséges.

15-ös és 115-ös autóbusz

Július 17-én (hétfőn) reggel 8 órától várhatóan 20-án (csütörtökön) 12 óráig a Gyöngyösi utca M irányú 15-ös és az Árpád híd M felé tartó 115-ös busz az Erzsébet teret elkerülve, a Deák Ferenc tér–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca–Honvéd utca–Báthory utca módosított útvonalon közlekedik, ezért nem érinti az Erzsébet tér, a Hercegprímás utca és a Hold utca megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a 15-ös és a 115-ös buszra a 9-es járat Szent István Bazilika és Arany János utca M megállójában lehet felszállni.

16-os autóbusz

Július 17-én (hétfőn) reggel 8 órától várhatóan 20-án (csütörtökön) 12 óráig módosított útvonalon, a Deák Ferenc tér M helyett az Arany János utca M végállomásig közlekedik. A buszok a József Attila utcától a Bajcsy-Zsilinszky út–Arany János utca M végállomás–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca módosított útvonalon haladnak, az alábbi megállóhelyek érintésével:

  • Szent István Bazilika: a 9-es busz megállóhelye,
  • Arany János utca M: a 9-es busz Kőbánya irányú megállóhelye,
  • Szent István Bazilika: a 9-es busz megállóhelye,
  • Deák Ferenc tér M: ideiglenes megállóhely a József Attila utcában.

105-ös autóbusz

Július 17-én (hétfőn) reggel 8 órától várhatóan 20-án (csütörtökön) 12 óráig az Apor Vilmos tér felé tartó 105-ös busz az Andrássy útról egyenesen a József Attila utcán halad tovább, az Erzsébet téri kitérő nélkül, ezért a Deák Ferenc tér M megállót a József Attila utcába helyezik át.

916-os és 990-es autóbusz

A július 17-ről (hétfőről) 18-ra (keddre), a 18-ról (keddről) 19-re (szerdára), valamint a 19-ről (szerdáról) 20-ra (csütörtökre) virradó éjszaka a 916-os és a 990-es éjszakai busz módosított útvonalon, az Erzsébet hídon át közlekedik, ezért nem érinti a Deák Ferenc tér M, a Hild tér és a Széchenyi István tér megállóhelyeket. A terelt vonalszakaszon az éjszakai járatokra a 110-es és a 112-es busz Ferenciek tere M és Döbrentei tér megállóhelyén, majd a Várkert Bazár villamospótló megállóban (az Ybl Miklós téren) lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Budapest, 2017. július 16.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.