A 147-es busz módosított útvonalon jár 2017. július 20. és augusztus 16. között

A 147-es autóbusz 2017. július 20-ától (csütörtöktől) várhatóan 2017. augusztus 16-áig (szerdáig) módosított útvonalon közlekedik, mert a Károlyi István utca–Szent István tér–Templom utca kereszteződését lezárják a IV. kerületi Szent István téri Újpesti piac építésének új üteme miatt.

A Károlyi István utca–Szent István tér–Templom utca csomópont lezárása idején a Templom utca és a Károlyi István utca zsákutca lesz a Lőrinc utca, az István út és a Venetianer utca irányából. A Károlyi István utca Templom utca és István út közötti szakaszáról az István út irányába lehet kihajtani, újonnan telepített jelzőlámpa jelzésére.

A lezárás ideje alatt a 147-es autóbusz Megyer, Julianus barát utca felé az Újpest –Központ M–István út–Petőfi utca–Kassai utca–Árpád út–Váci út–Károlyi István utca–Baross utca módosított útvonalon halad és nem érinti az Újpesti piac és az Attila utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a 104-es, a 104A, a 196-os és a 204-es autóbusz Újpest-városkapu M és Újpest, Árpád út megállóhelyén, valamint a Károlyi István utca 3. szám előtt állnak meg.

A lezárás ideje alatt a 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé a Baross utcáig a menetrend szerinti, majd a Károlyi István utca–Váci út–Árpád út–István út–Újpest –Központ M módosított útvonalon halad és nem érint az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Baross utca 2. szám előtt, valamint a 104-es, a 104A, a 122-es, a 196-os és a 204-es autóbusz Újpest, Árpád út, hajóállomás és Újpest-városkapu M megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.