Forgalmi változások

Módosul a 2-es villamos közlekedése vasárnap

Június 4-én délelőtt néhány órára módosul a 2-es villamos közlekedési rendje a Kossuth Lajos téren tartandó állami ünnepség miatt. A rendezvény ideje alatt a 15-ös és 115-ös buszokkal lehet majd utazni.

2017. június 4-én (vasárnap) tartják a Nemzeti Összetartozás Napja nevű ünnepséget a Kossuth Lajos téren, ezért aznap, 6 és 10 óra között a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik. A fenti időszakban a villamos nem érinti a Jászai Mari tér, az Országház, látogatóközpont, és a Kossuth Lajos tér M megállókat, ez utóbbi helyett a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) elnevezésű megállóhelyen áll meg. A tér sajátosságai miatt nincs lehetőség arra, hogy a kieső szakaszon pótlóbuszok közlekedjenek, ezért a BKK a 15-ös és a 115-ös autóbusz használatát javasolja az arra közlekedőknek.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.