Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár az 55-ös, a 89E, a 94E és a 294E autóbusz 2017. június 30-án este

Az 55-ös, a 89E, a 94E és a 294E autóbusz módosított útvonalon jár 2017. június 30-án (pénteken) 19:00 és 24:00 között, mert lezárják Gyálon a Körösi úton a vasúti átjárót.

A lezárás ideje alatt az 55-ös, a 94E és a 294E autóbusz Gyál felé a Kőrösi út–Kolozsvári út–Bajcsy-Zsilinszky utca–Bacsó Béla utca–Vasút utca–Kisfaludy utca–Körösi út–Ady Endre utca módosított útvonalon halad és nem érinti az Ady Endre utca megállót.

A lezárás ideje alatt az 55-ös, a 89E és a 294E autóbusz Budapest felé a Kőrösi út–Tulipán utca–Vak Bottyán utca–Mátyás király utca–Kőrösi út módosított útvonalon halad és nem érinti a Gyál felső vasútállomás megállót.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.