Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Az új IKEA áruházig közlekedik a 123-as és a 135-ös autóbusz

A Budapesti Közlekedési Központ közösségi közlekedési járatokkal biztosítja a soroksári bevásárlópark területén nyíló új lakberendezési áruház megközelíthetőségét. A hosszabbított útvonalon közlekedő 123-as és 135-ös autóbuszok június 14-től már az IKEA áruházat is érintik.

Az előzetes társadalmi egyeztetést követően 2017. június 14-étől, szerdától változik a 123-as és a 135-ös autóbuszok közlekedése, hogy ezzel kényelmesebbé váljon a soroksári bevásárlópark területén nyíló új lakberendezési áruház megközelíthetősége.

A lakberendezési áruház előtt új végállomás jön létre Soroksár, IKEA áruház elnevezéssel. Az új végállomás felé haladó buszok először az Auchan áruház déli sarkánál állnak meg a Soroksár, Auchan áruház elnevezésű, ugyancsak új megállóhelyen, majd onnan haladnak tovább az IKEA áruházig. A végállomásról visszafelé induló autóbuszok az Auchan áruház nyugati sarkánál található, szintén Soroksár, Auchan áruház elnevezésű, jelenleg is használatban lévő megállóhelyet érintik elsőként.

A 135-ös autóbusz reggeli és késő esti járatai közül néhány nem érinti az IKEA áruházat, hanem csak az Auchanig közlekedik. A 123-as és a 135-ös autóbuszok részletes menetrendje a BKK honlapján olvasható.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.