Forgalmi változások

A Dísz tér lezárása miatt rövidített útvonalon járnak a budavári buszjáratok május 21-én délelőtt

2017. május 21-én (vasárnap) 9:30 és 10:40 között a budavári buszjáratok a Deák Ferenc tér felől csak a Dísz térig, a Széll Kálmán tér felől pedig csak a Szentháromság térig közlekednek, mert a Várban a Magyar Honvédelem Napja rendezvény miatt lezárják a forgalom elől a Dísz tér területét.

Május 21-én (vasárnap) 9:30 és 10:40 között

  • a 16-os autóbusz rövidített útvonalon, a Deák Ferenc tér M és a Palota út elejére áthelyezett Dísz tér megállóhely között viszi az utasokat,
  • a 16A autóbusz szintén rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér M és a Szentháromság tér között közlekedik. A Szentháromság téren az Országház utcánál, a Szentháromság utca kereszteződése előtt kialakított megállóban lehet le- és felszállni a járműre.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Budapest, 2017. május 17.

Budapesti Közlekedési Központ

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.