Forgalmi változások

A 93-as és a 93A busz módosított útvonalon jár május 24-étől 26-áig

A 93-as és a 93A autóbusz módosított útvonalon jár 2017. május 24-étől (szerdától) várhatóan május 26-áig (péntekig) egész nap, mert a XVIII. kerületi Darányi Ignác utca és a Csapó utca kereszteződésében megrongálódott egy gázvezeték. A javítási munkák ideje alatt a Csapó utca a Darányi utca és a Vaslemez utca között, illetve a Darányi Ignác utca a Csapó utca és a Dembinszky utca között egyirányú lesz.

A munkálatok ideje alatt a 93-as és a 93A autóbusz Szemeretelep felé a Hengersor utcában a Reviczky Gyula utcáig a menetrend szerinti, majd a Reviczky Gyula utca–Vörösmarty Mihály utca– Barcsay utca–Kolozsvár utca–Kassa utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Kispest vasútállomás: a Reviczky Gyula utcában, a bekanyarodás után;
  • Darányi Ignác utca: Reviczky Gyula utca 37. szám előtt, a Darányi Ignác utca kereszteződése előtt.

A munkálatok ideje alatt a 93-as és a 93A autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Kassa utcában a Kolozsvár utcáig a menetrend szerinti, majd a Kolozsvár utca–Barcsay utca–Csapó utca módosított útvonalon halad, és nem érinti a Kolozsvár utca (temető) és a Csapó utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Kolozsvár utca (temető): a Kolozsvár utcában a bekanyarodás után;
  • Csapó utca: a Csapó utca 12. szám előtt.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.