Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 70-es és a 78-as trolibusz április 20-ától 24-éig

A Tavaszi Fesztivál programsorozat keretében 2017. április 21-től (péntek) április 23-ig (vasárnap) a Nagymező utcában „Fotóutca Fesztivál” rendezvényt tartanak. A rendezvény és annak előkészítése miatt április 20-án (csütörtökön) az első járatindulástól április 24-én 12:00-ig a Király utca és a Paulay Ede utca közötti útszakaszt lezárják, ezért a 70-es és a 78-as trolibusz módosított útvonalon jár.

A 70-es és a 78-as trolibusz 2017. április 20-án (csütörtökön) az első járatindulástól április 24-én (hétfőn) 12:00-ig az Erzsébet királyné útja, aluljáró; illetve a Keleti pályaudvar M felé a Nagymező utcában az Andrássy út (Opera M) megállóhelyig a menetrend szerinti, majd az Andrássy út–Csengery utca–Hunyadi tér–Csengery utca–Király utca módosított útvonalon halad és nem érinti az Akácfa utca és a Király utca/Erzsébet körút megállót. A trolibuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Oktogon M: a 105-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Oktogon M: az M1-es metrópótló megállóhelyén, az Andrássy úton az Eötvös utca kereszteződése előtt.

A terelés idején a nagykörúti 4-es és 6-os villamosról a 70-es és a 78-as trolibuszra Keleti pályaudvar M és Erzsébet királyné útja, aluljáró felé a Király utca/Erzsébet körút megálló helyett az Oktogonnál lehet átszállni.

A 70-es és a 78-as trolibusz 2017. április 20-án (csütörtök) az első járatindulástól április 24-én (hétfőn) 12:00-ig a Kossuth Lajos tér M felé a Király utca és az Erzsébet körút kereszteződésig a menetrend szerinti, majd a Teréz körút–Oktogon–Andrássy út–Nagymező utca módosított útvonalon halad és nem érinti az Akácfa utca és az Andrássy út (Opera M) megállót. A trolibuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Oktogon M: a 105-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Opera M: az M1-es metrópótló megállóhelyén az Andrássy út 32. szám előtt.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.