Forgalmi változások

Labdarúgó-mérkőzés miatt változik a 93A busz közlekedése Kispesten április 1-jén

2017. április 1-jén (szombaton) este a kispesti Bozsik Stadionban Budapest Honvéd FC–Ferencvárosi TC labdarúgó bajnoki mérkőzést rendeznek. Biztonsági okokból várhatóan 19:30 és 20:30 között (a meccs előtt), valamint 22:10 és 22:30 között lezárják a forgalom elől a XIX. kerületi Puskás Ferenc utcát a Hofherr Albert utca és a Darányi Ignác utca között. A forgalomkorlátozás érinti a 93A buszvonalat is, ezért a járat a lezárás idején terelt útvonalon közlekedik.

A Puskás Ferenc utca lezárása esetén a 93A busz közlekedése az alábbiak szerint változik:

  • A Pestszentlőrinc, Fedezék utca felé közlekedő buszok az Üllői út–Margó Tivadar utca–Bartók Lajos utca–Reviczky Gyula utca–Darányi Ignác utca módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Kispest vasútállomás, a Bozsik Stadion, a Kispesti temető és a Csapó utca megállót. A terelt vonalszakaszon a buszokra az alábbi megállóhelyeken lehet felszállni:
    • Margó Tivadar utca: a 136E és a 914-es busz megállója,
    • Csapó utca: ideiglenes megállóhely a Darányi Ignác utca 59. előtt.
  • A Kőbánya-Kispest felé közlekedő buszok a Darányi Ignác utca–Üllői út módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Kispesti temető, a Bozsik Stadion és a Kispest vasútállomás megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a buszokra az alábbi megállókban lehet felszállni:
    • Dembinszky utca: a 136E, a 236-os, a 236A és a 914-es busz megállóhelye,
    • Margó Tivadar utca: 136E, a 914-es, a 950-es és a 950A busz megállóhelye.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.