Forgalmi változások

A 15-ös autóbusz módosított útvonalon jár március 27-étől április 2-áig

A XIII. kerületi Népfürdő utca átépítésével egy időben 2017. március 27-étől (hétfőtől) április 2-áig (vasárnapig) a Vizafogó utcában a Cserhalom utca és a Váci út között az útépítési munkálatok folytatódnak, ezért a 15-ös autóbusz módosított útvonalon jár. A munkálatok befejezését követően, 2017. április 3-ától (hétfőtől) ismét lehet közlekedni a Csavargyár utca–Cserhalom utca–Vizafogó utca útvonalon.

2017. március 27-étől (hétfőtől) április 2-áig (vasárnapig) a 15-ös autóbusz a Boráros tér H felé a Váci úton a Csavargyár utcáig a menetrend szerinti, majd a Váci út–Forgách utca–Lomb utca–Dagály utca–Népfürdő utca módosított útvonalon halad és nem érinti az Úszódaru utca és a Dagály fürdő megállót. Az autóbuszok ideiglenesen továbbra is az alábbi megállókban állnak meg:

  • Forgách utca M: a Forgách utcában a Váci út kereszteződése után;
  • Karikás Frigyes utca: a 115-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Dagály fürdő: 115-ös autóbusz megállóhelyén.

A 15-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M felé a fenti időszakban is változatlanul, a Népfürdő utcában a Dagály utcáig a menetrend szerinti, majd a Dagály utca–Váci út módosított útvonalon halad és nem érinti a Dagály fürdő, a Cserhalom utca és az Úszódaru utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen továbbra is az alábbi megállókban állnak meg:

  • Dagály fürdő: a 115-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Karikás Frigyes utca: a 115-ös autóbusz megállóhelyén;
  • Forgách utca M: a 914-es, a 914A, a 950-es és a 950A autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.