Forgalmi változások

Sűrű követésű 100-as busszal a január végi mezőgazdasági kiállításokra, a HUNGEXPO-ra

2017. január 25-28. között (szerdától szombatig) rendezik az AGROmashEXPO, az Agrárgép Show, a Szőlészet és Pincészet, illetve a MAGYARKERT kiállítást a HUNGEXPO területén. A vásárváros területére közlekedő 100-as busz a rendezvény idején a megszokottnál sűrűbben, továbbá megszokott menetrendjétől eltérően szombaton is közlekedik.

A kiállítások szerdán, csütörtökön és pénteken 9 és 18 óra között, szombaton 9 és 17 óra között tartanak nyitva. Ennek megfelelően az Örs vezér tere M+H és a HUNGEXPO vásárváros között közlekedő 100-as busz a kiállítások ideje alatt 15 percenként közlekedik.

A 100-as autóbusz pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Budapest, 2017. január 24.

Budapesti Közlekedési Központ

 

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.