Forgalmi változások

A Csepelen közlekedő buszok terelőúton járnak december 29-én

A 35-ös, a 38-as, a 38A, a 71-es, a 138-as, a 151-es, a 179-es és a 238-as autóbusz módosított útvonalon közlekedik 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig, mert Csepel Önkormányzatának rendezésében a XXI. kerületi Szent Imre téren koncertet, majd tűzijátékot tartanak. A XXI. kerületi Károli Gáspár utcát a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út közötti szakaszon lezárják.

A 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig Szigetszentmiklós, Lakihegy, illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Szent Imre tér–Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad. A Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megálló helyett az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Karácsony Sándor utca: a 35-ös és a 36-os autóbusz megállójában a Kossuth Lajos utcában;
  • Széchenyi István utca: a 35-ös és a 36-os autóbusz megállójában a Kossuth Lajos utcában.

A 71-es autóbusz 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig a Csepel, Szent Imre tér felé a Táncsics Mihály utca–Károli Gáspár utca–Kossuth Lajos utca–Vermes Miklós utca módosított útvonalon halad. A Szent Imre tér H megálló kimarad.

A 35-ös autóbusz 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig a Szentlőrinci úti lakótelep felé a Kossuth Lajos utcán a Szent István útig a menetrend szerinti, majd a Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad. A Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megálló helyett az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Rákóczi Ferenc út: a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz megállójában a Szent István úton;
  • Karácsony Sándor utca H: a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz megállójában a II. Rákóczi Ferenc úton.

A 151-es autóbusz 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig Kőbánya alsó vasútállomás felé a Kossuth Lajos utcáig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Szent István út–II. Rákóczi Ferenc út módosított útvonalon halad. A Karácsony Sándor utca megálló helyett az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Rákóczi Ferenc út: a 36-os, a 148-as, a 152-es és a 159-es autóbusz megállójában a Szent István úton;
  • Karácsony Sándor utca H: a 36-os, a 38-as, a 38A, a 138-as, a 148-as, a 152-es, a 159-es és a 238-as autóbusz megállójában a II. Rákóczi Ferenc úton.

A 179-es autóbusz 2016. december 29-én (csütörtökön) 9:00-tól az utolsó járatindulásig a Csepeli Kórház felé a Szent Imre térig a menetrend szerinti, majd a Kossuth Lajos utca–Szent István út–Betű utca–Teller Ede út–Posztógyár utca–Mansfeld Péter utca–Déli utca módosított útvonalon halad.

A Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megálló helyett az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Karácsony Sándor utca: a 35-ös és a 36-os autóbusz megállójában a Kossuth Lajos utcában;
  • Széchenyi István utca: a 35-ös és a 36-os autóbusz megállójában a Kossuth Lajos utcában.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.