- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett december 5-én éjjel és 6-án hajnalban

A 4-es és a 6-os villamos helyett 2016. december 5-én (hétfőn) éjjel a teljes vonalon pótlóbuszok járnak, mert a pályaszerkezetek javítását végzik. A 4-es pótlóbusz 2016. december 5-én (hétfőn) 21:13–tól a villamos üzemidejében a Széll Kálmán tér M és az Újbuda-központ M között jár. A 6-os pótlóbusz 2016. december 5-én (hétfőn) 21:17 és 2016. december 6-án (kedden) 4:30 között a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M között jár.

Az utolsó teljes vonalon közlekedő villamos 2016. december 5-én (hétfőn):

Az első villamos 2016. december 6-án (kedden):

A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét 2016. december 5-én (hétfőn) 21:45-től az utolsó járatindulásig áthelyezik a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyre, a Margit híd hídfőbe, a Lipthay utca torkolat utáni öbölbe.

A 931-es autóbusz 2016. december 5-ről 6-ra virradó éjszakán a Margit körúton és a Margit hídon a közúton közlekedik mind a két irányban. Margit híd, budai hídfőnél a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen áll meg.

A Margit körúton a 17-es villamos zavartalanul közlekedik.

4-6-potlas-20161205

4-es pótlóbusz

A 4-es pótlóbusz az Újbuda-központ M felé a Széll Kálmán tér M–Széll Kálmán tér–Margit körút–Bem József utca–Tölgyfa utca–Margit körút–Margit híd–Jászai Mari tér–Szent István körút–Nyugati tér–Teréz körút–Erzsébet körút–Blaha Lujza tér–József körút–Ferenc körút–Boráros tér–Petőfi híd–Irinyi József utca–Október huszonharmadika utca–Fehérvári út–Újpest-központ M útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:

A 4-es pótlóbusz a Széll Kálmán tér M felé az Újbuda-központ M–Október huszonharmadika utca–Irinyi József utca–Petőfi híd–Boráros tér–Ferenc körút–József körút–Blaha Lujza tér–Erzsébet körút– Teréz körút–Nyugati tér–Szent István körút–Jászai Mari tér–Margit híd–Margit körút–Széll Kálmán tér– Széll Kálmán tér M útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:

6-os pótlóbusz

A 6-os pótlóbusz a Móricz Zsigmond körtér M felé a Széll Kálmán tér M–Széll Kálmán tér–Margit körút–Bem József utca–Tölgyfa utca–Margit körút–Margit híd–Jászai Mari tér–Szent István körút–Nyugati tér–Teréz körút–Erzsébet körút–Blaha Lujza tér–József körút–Ferenc körút–Boráros tér–Petőfi híd– Irinyi József utca–Karinthy Frigyes út–Móricz Zsigmond körtér M útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg:

A 6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér M felé a Móricz Zsigmond körtér– Karinthy Frigyes út –Irinyi József utca–Petőfi híd–Boráros tér–Ferenc körút–József körút–Blaha Lujza tér–Erzsébet körút– Teréz körút–Nyugati tér–Szent István körút–Jászai Mari tér–Margit híd–Margit körút–Széll Kálmán tér– Széll Kálmán tér M útvonalon halad és az alábbi megállókban áll meg: