- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Pótlóbusz jár a 2-es villamos helyett a Közvágóhíd és a Fővám tér között december 3-4-én

A 2016. december 3-4-i hétvégén a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Jászai Mari tér és a Fővám tér M között viszi az utasokat, a Közvágóhíd H és a Fővám tér M között pedig villamospótló busz közlekedik, mert a Bakáts utcai gyalogos-átjáró közelében villamospálya-javítási munkákat végeznek. A villamospótló buszra a Fővám téren a 15-ös és a 115-ös busz, valamint a 83-as trolibusz megállójában lehet felszállni.

December 3-án (szombaton) és 4-én (vasárnap) a 2-es villamos rövidített útvonalon, a Jászai Mari tér és a Fővám tér M között közlekedik. A Közvágóhíd H és a Fővám tér M között villamospótló busz viszi az utasokat 2-es jelzéssel.

2-es-villamos-potlas-20161203

A Közvágóhíd H felől a Fővám tér M felé tartó pótlóbusz a Kvassay Jenő út–Soroksári út–Boráros tér–Közraktár utca útvonalon halad, érintve az alábbi megállóhelyeket:

A Fővám tér M felől a Közvágóhíd H felé tartó pótlóbusz a Sóház utca–Csarnok tér–Közraktár utca–Boráros tér–Soroksári út útvonalon halad, érintve az alábbi megállóhelyeket:

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Budapest, 2016. november 29.

Budapesti Közlekedési Központ