Forgalmi változások

Lezárják a Lánchidat és több fővárosi fő közlekedési útvonalat november 28-án, 29-én és 30-án délelőtt

2016. november 28-án (hétfőn), 29-én (kedden) és 30-án (szerdán) több fővárosi fő közlekedési útvonalat is lezárnak mindhárom nap délelőttjén, többek között a Széchenyi István tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem felső rakpart–Csalogány utca–Horváth utca–Margit körút–Kis Rókus utca útvonalat, mert az ENSZ Víz Világtalálkozóját tartják Budapesten. Az útlezárások miatt a közösségi közlekedési járatok útvonala nem változik, forgalmukban azonban kisebb fennakadásokra, néhány perces várakozásra lehet számítani; mindössze a Budavári Sikló közlekedésében kell rövidebb üzemszünetet tartani hétfőn és kedden.

November 28-án (hétfőn), 29-én (kedden) és 30-án (szerdán) lezárják a közúti közlekedés elől

  • a Kis Rókus utcát a Marczibányi tér és a Margit körút között, a Marczibányi teret a Lövőház utca és a Kis Rókus utca között, a Fény utcát a Retek utca és a Kis Rókus utca között, valamint a Lövőház utcát a Marczibányi tér és a Káplár utca között hétfőn 7 és 19, kedden 8 és 21, valamint szerdán 8 és 18 óra között;
  • továbbá a Széchenyi tér–Lánchíd–Clark Ádám tér–Fő utca–Jégverem utca–Bem felső rakpart–Csalogány utca–Horváth utca–Margit körút útvonalat mindhárom nap délelőtt 8 és 10 óra között több rövidebb időszakra.

A lezárt útvonalakon a közösségi közlekedés járatait átengedik, azonban néhány perces várakozásra lehet számítani a 4-es, a 6-os villamos, valamint a 11-es, a 15-ös, a 16-os, a 39-es, a 105-ös, a 109-es, a 111-es és a 115-ös busz forgalmában. Korlátozni mindössze a Budavári Sikló forgalmát kell, amely hétfőn 14:50 és 16:00, illetve kedden 9:00 és 11:30 között nem közlekedik.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.