- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Változik egyes dél-pesti villamosjáratok közlekedése november első felében

November első felében pótlóbusz jár az 51-es villamos külső szakaszán, valamint az 52-es villamos teljes vonalán, továbbá 4-én, 5-én és 6-án a 3-as villamos Napfény utca és Gubacsi út/Határ út közötti részén több, összehangolt felújítási munka miatt. A 3-as villamos útvonalának módosítására a Nagykőrösi úti felüljáró rekonstrukciós munkái miatt van szükség, míg az 51-es és az 52-es villamos vonalán vágány- és útátjáró-felújítást végeznek.

3_51_52_potlas

Közlekedés az 51-es villamos vonalán november 2-a és 15-e között

November 2-ától (szerdától) 15-éig (keddig) az 51-es villamos rövidített útvonalon, a Mester utca/Ferenc körút és a Koppány utca között jár. A Nagysándor József utca és a Közvágóhíd H között pótlóbusz viszi az utasokat 51-es számjelzéssel.

A Közvágóhíd H felől a Nagysándor József utca felé közlekedő 51-es villamospótló busz a Kvassay Jenő út–Gubacsi út–Határ út–Török Flóris utca útvonalon közlekedik az alábbi megállóhelyek érintésével:

A Nagysándor József utca felől a Közvágóhíd H felé közlekedő 51-es villamospótló busz a Török Flóris utca–Nagysándor József utca–Jókai Mór utca–Határ út–Soroksári út–Szabadkai út–Gubacsi út–Koppány utca–Soroksári út–Kvassay Jenő út módosított útvonalon halad, az alábbi megállók érintésével:

Közlekedés az 52-es villamos vonalán november 2-a és 13-a között

November 2-ától (szerdától) 13-éig (vasárnapig) az 52-es villamos nem közlekedik, helyette a teljes vonalon pótlóbusz jár 52-es számjelzéssel.

Az 52-es villamospótló busz a Határ út M-től Pesterzsébet, Pacsirtatelep felé a Ferde utca–Határ út–Török Flóris utca–Nagysándor József utca– Baross utca – Barkó utca – Vágóhíd utca – Alsóhatár út – Török Flóris utca útvonalon halad, az alábbi megállóhelyek érintésével:

Az 52-es villamospótló busz Pesterzsébet, Pacsirtateleptől a Határ út M felé a Török Flóris utca–Székelyhíd utca–Ady Endre utca–Nagysándor József utca–Jókai Mór utca–Határ út–Mátyás király utca–Üllői út útvonalon halad, az alábbi megállóhelyek érintésével:

Közlekedés a 3-as villamos vonalán november 4-én, 5-én és 6-án

November 4-én (pénteken), 5-én (szombaton) és 6-án (vasárnap) a Mexikói úttól a Határ út M megállóhelyig jár:

A 3-as villamos kieső vonalszakaszán pótlóbusz indul 3-as jelzéssel a Gubacsi út/Határ út és a Napfény utca között.

A Gubacsi út/Határ út felől a Napfény utca felé tartó 3-as pótlóbusz a Határ út–Gyáli út–Napfény utca útvonalon halad, az alábbi megállók érintésével:

A Napfény utca felől a Gubacsi út/Határ út felé tartó 3-as pótlóbusz Napfény utca–Gyáli út–Határ út–Szabadkai út–Gubacsi út–Határ út útvonalon halad, az alábbi megállók érintésével:

Ugyanezen a három napon a 119-es autóbuszra a Gubacsi út/Határ út végállomáson a 166-os busz felszállóhelyén lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

Budapest, 2016. október 28.

Budapesti Közlekedési Központ