Forgalmi változások

Terelve jár a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz szombaton délelőtt és kora délután

A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz módosított útvonalon jár 2016. október 15-én (szombaton) 7:00 és 15:00 között, mert a VII. kerületi Verseny utcát lezárják a Baross tér és a Dózsa György út között filmforgatás miatt.

A lezárás ideje alatt a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz:

  • A Keleti pályaudvar felé a Dózsa György út–Thököly út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Verseny utca megállót.
  • Újpest felé a Keleti pályaudvar (Baross tér)–Thököly út–Dózsa György út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Verseny utca és a Reiner Frigyes park megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az 5-ös, a 7-es, a 110-es és a 112-es autóbusz Reiner Frigyes park megállóhelyén állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.