Forgalmi változások

Közlekedés a pénteki Magyarország–Svájc világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzés idején

2016. október 7-én (pénteken) 20:45 és 22:30 között rendezik a Magyarország–Svájc világbajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzést a ferencvárosi Groupama Arénában. A mérkőzés helyszíne a leggyorsabban az M3-as metróval vagy az 1-es villamossal közelíthető meg. Ezeket a szurkolók eljutása és hazautazása érdekében szükség szerint sűrűbben indítják.

A mérkőzés helyszíne a Groupama Aréna lesz, ami az alábbiak szerint közelíthető meg:

  • A belváros, Pestszentlőrinc, Kispest, Kőbánya és Újpest felől az M3-as metró igénybevételével.
  • Újpalota, Rákospalota felől legkönnyebben az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E és a 133E busszal közelíthető meg az Aréna, a járatokról Zugló vasútállomásnál javasolt átszállni, onnan az 1-es villamossal a Népliget M-ig továbbutazni.
  • Az Újlipótvárosból, valamint a Városliget környékéről a 75-ös trolibusszal utazhatnak közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig, míg Zugló belső területeiről a 80-as és a 80A trolibusszal érdemes utazni, amelyekről a Puskás Ferenc Stadion M megállónál javasolt átszállni. Onnan az 1-es villamossal lehet továbbutazni a Népliget M állomásig.
  • Dél-Budáról a Rákóczi hídon át közlekedő 1-es villamost érdemes igénybe venni.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból válthatják meg menetjegyüket.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.