Forgalmi változások

Ideiglenes forgalmi rend a Retek utca–Fillér utca–Fény utca csomópontban október 15-16-án közműmunka miatt

2016. október 15-én (szombaton) és 16-án (vasárnap) a Retek utca és a Fény utca kereszteződésében közműmunkákat végeznek, ezért a hétvégén egyes időszakokban nem lehet majd a Fillér utca felől, a Retek utcán át a Fény utcába balra kanyarodni. A Retek utca–Fillér utca–Fény utca csomópontban jelzőőrök irányítják a forgalmat, a közlekedési lámpa sárga villogó üzemmódban működik majd. A forgalomkorlátozás miatt az arra közlekedő 116-os és 149-es autóbusz megállóit ideiglenesen áthelyezik.

Az október 15-16-ai hétvégén várhatóan szombat 14 órától vasárnap 20 óráig a 116-os és a 149-es busz Fény utcai piac megállóját ideiglenesen áthelyezik:

  • A 116-os buszra a Fény utcában, a Retek utca kereszteződése után kb. 20 méterrel,
  • míg a 149-es buszra a Fillér utcában, a Fenyves utca felé a 30 méterrel előrébb, a Széll Kálmán tér felé az 50 méterrel hátrébb helyezett megállóban lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

 

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.