Forgalmi változások

Lezárják a Martinovics teret Kőbányán szeptember 9-én napközben, változik a 217-es busz közlekedése

2016. szeptember 9-én (pénteken) 10 és 14 óra között Kőbányán lezárják a forgalom elől a Martinovics teret a Bolgár utca és a Kápolna utca között, valamint a Gergely utca és a Kápolna utca közötti szakaszon; ezért módosul a Pestszentlőrinc irányú 217-es busz közlekedése. A Kápolna utca forgalmának esetleges hosszabb idejű korlátozása esetén a 95-ös és a 195-ös busz forgalma is módosulhat.

A Martinovics tér lezárása miatt 10 és 14 óra között a Pestszentlőrinc felé közlekedő 217-es busz a Halom utca és a Gergely utca között a Kápolna utca–Kápolna tér–Óhegy utca–Kőér utca módosított útvonalon halad, ezért nem érinti az Ihász utca és a Kőér utca megállót. A terelt vonalszakaszon a 217-es buszra a 95-ös és a 195-ös busz Kápolna tér megállójában, majd a Gergely utcában, a Kőér utca kereszteződése után kialakított ideiglenes megállóban lehet felszállni. A Kőbánya alsó vasútállomás felé közlekedő 217-es busz útvonala nem változik.

A Kápolna utca forgalmának hosszabb idejű korlátozását nem tervezik, amennyiben azonban mégis sor kerül rá, akkor a Román utca és a Bolgár utca közötti szakasz lezárására lehet számítani. Ebben az esetben a 95-ös és a 195-ös busz útvonala módosul, és azok nem érintik a Kápolna utca megállóhelyet.

  • A Felsőcsatári köz (95-ös), illetve a Rákoskeresztúr (195-ös) felé közlekedő buszokra a lezárás ideje alatt a 9-es és a 109-es busz Liget tér megállójában,
  • a Puskás Ferenc Stadion M felé tartó buszokra pedig a Korponai utcában, a Kőbányai úti kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállóban lehet felszállni.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk.

 

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.