- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Készítsen szelfit az új megállóüvegekkel és nyerjen egyedi designterméket

Különleges projekttel készül a szeptember 23-a és október 2-a között zajló Design Hét Budapestre a LUMINARI Glass és a Budapesti Közlekedési Központ: három fővárosi közösségi közlekedési megálló utasvárójának üvegeit LUMINARI Glass formatervezett alkotásokra cserélik. Ezek egyike a Deák Ferenc téri villamosmegálló, ahol szeptember 25-én egy pop-up megnyitó keretében láthatták az érdeklődők a legkorszerűbb technológiával készült fővárosi megállót. Azok között, akik a három átalakított megálló egyikében készült szelfijüket feltöltik az Instagramra, három egyedi terméket sorsolnak ki a design üveg termékcsalád legújabb kollekciójából.

A megújult Deák Ferenc téri megállóhelyen, vagy a másik két fővárosi megálló egyikében – ezek pontos helyét nem áruljuk el –, a LUMINARI Glass üvegekkel készült szelfit a #luminariglass címkével ellátva kell az Instagramra feltölteni 2016. szeptember 27. és október 2. között. A játék résztvevői így nyerhetik meg a három egyedi LUMINARI Glass designtermék egyikét.

Fotó: Mohai Balázs

Miért fontos a közlekedésben a design? Az utazási terek megújításakor lényeges szempont a kulturális érték, hiszen ezáltal formálhatjuk a városi mindennapi környezetünk minőségét. A BKK fejlesztési projektjeinek fontos része a designtudatos tervezés, ennek a törekvésnek a legújabb fejezete a köztereket megújító LUMINARI Glass-szal közös együttműködése.

(fotók: Mohai Balázs)

Budapest, 2016. szeptember 27.

Budapesti Közlekedési Központ

LUMINARI Glass