Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Filmforgatás miatt három napra lezárják a VII. kerületi Verseny utcát

2016. szeptember 12-én hétfőn reggeltől várhatóan szeptember 14-én, szerdán este 20 óráig filmforgatás miatt lezárják a VII. kerületi Verseny utcát, ezért az arra közlekedő 30-as, 30A és 230-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A Keleti pályaudvar felé közlekedő 30-as, 30A és 230-as autóbusz a 20E autóbusszal azonos útvonalon, a Dózsa György út – Thököly út terelt útvonalon éri el a végállomást, ezért nem érinti a Verseny utca megállót.

Az Újpest felé közlekedő 30-as, 30A és 230-as autóbusz a Keleti pályaudvar megállótól a 20E autóbusszal azonos útvonalon, a Thököly úton át éri el a Dózsa György utat, ezért nem érinti a Verseny utca és a Reiner Frigyes park megállókat. A kimaradó megállók helyett az autóbuszokra az 5-ös, a 7-es, a 110-es és a 112-es autóbuszok Reiner Frigyes park megállójában lehet felszállni.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.