- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Módosított útvonalon jár a 237-es autóbusz vasárnapig

2016. augusztus 5-én (péntek) 8:40-től augusztus 7-én (vasárnap) az utolsó járatindulásig a III. kerületi Jablonka úti útbeszakadások javítása miatt a 237-es autóbusz módosított útvonalon halad.

A 237-es autóbusz nem tudja érinteni a Jablonka út Viharhegyi úttól fölfelé eső részét, ezért a 137-es útvonalán az Erdőalja út buszfordulóig közlekedik.

A munkák ideje alatt a 237-es autóbusz az Erdőalja út buszforduló felé a Királyhelmec utca megállóhelyig a menetrend szerinti, majd a Farkastorki út–Viharhegyi út–Erdőalja út–Erdőalja út ideiglenes végállomás (a 137-es és a 937-es buszfordulója) módosított útvonalon halad. A Verhovina utca, a Judit utca, a Laborc utca, a Jablonka út 53., a Jablonka út 73. és a Jablonka út megállóhely kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A munkák ideje alatt a 237-es autóbusz a Szentlélek tér H felé az Erdőalja út ideiglenes végállomás–Erdőalja út–Viharhegyi út–Farkastorki út módosított útvonalon halad. A Jablonka út végállomás, a Jablonka út 74., a Jablonka út 58., a Laborc utca és a Judit utca megállóhely kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.