Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 147-es busz augusztus 8-án és 9-én

2016. augusztus 8-án (hétfő) és 9-én (kedd) egész nap a 147-es autóbusz módosított útvonalon jár, mert a IV. kerületi Baross utca 1. szám előtt történt útbesüllyedés helyreállítási munkálatait végzik.

A munkák ideje alatt a 147-es autóbusz a Megyer, Julianus barát utca felé a Szent István tér (Károlyi István utca)–Templom utca–Nádor utca–Türr István utca–Mildenberger utca–Baross utca módosított útvonalon halad. Az Attila utca, a Langlet Waldemár utca, a Perényi Zsigmond utca és a Mildenberger utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Illek Vince utca: a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz megállóhelyén;
  • Türr István utca/Nádor utca: a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz megállóhelyén;
  • Mildenberger utca: a 30-as, a 30A, a 230-as és a 930-as autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.