Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 105-ös busz augusztus 27-étől szeptember 20-áig

A XIII. kerületi Gyöngyösi utcában a Tomori utca és a Kárász utca között lezárják az utat csatornaépítés miatt. Ezért 2016. augusztus 27-én (szombaton) az első járatindulástól szeptember 20-án (kedden) az utolsó járatindulásig a 105-ös autóbusz mindkét irányban módosított útvonalon közlekedik.

A munkálatok ideje alatt a 105-ös autóbusz az Apor Vilmos tér felé a Gyöngyösi utca M (végállomás)–Gyöngyösi utca–Tomori utca–Babér utca–Göncöl utca–Gyöngyösi utca módosított útvonalon halad. A Cziffra György park megállót ideiglenesen kb. 110 méterrel hátrább, a Tomori utca kereszteződése elé kb. 40 méterrel helyezik.

A munkálatok ideje alatt a 105-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M felé a József Attila tér megállóhelyig menetrend szerinti, majd a Gyöngyösi utca–Göncöl utca–Babér utca–Gyöngyösi utca M (végállomás) módosított útvonalon halad. A Cziffra György park megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen a 120-as autóbusz Árpád híd M irányú Gyöngyösi utca megállóhelyén állnak meg.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.