Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 15-ös, a 110-es, a 112-es, a 115-ös, a 133E és a 178-as autóbusz szombat délután

2016.június 11-én, szombaton 13:30 és várhatóan 17:30 között az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 15-ös, a 110-es, a 112-es, a 115-ös, a 133E és a 178-as autóbusz módosított útvonalon jár demonstráció miatt. A résztvevők 13:30 és 14:30 között a Március 15. téren gyülekeznek. Kb. 14:15-től 15:00-ig a Március 15. tér–Erzsébet híd–Döbrentei tér–Apród utca–Lánchíd utca útvonalon a Várkert Bazárhoz vonulnak. A rendőrség a zárásokat a résztvevők számától teszi függővé. Tervezetten a haladási iránynak megfelelő forgalmat korlátozzák, illetve az Erzsébet hidat az áthaladás idején lezárják

15-ös és 115-ös autóbusz

Várhatóan 13:30 és 14:30 között a Március 15. teret az Apáczai Csere János utcánál lezárják, ezért a 15-ös és 115-ös autóbusz terelt útvonalon közlekedik.

A buszok a Boráros tér H felé a Kossuth Lajos térig a menetrend szerinti, majd a Nádor utca–Garibaldi utca–Széchenyi felső rakpart–Széchenyi István tér–József Attila utca–Bajcsy-Zsilinszky út– Károly körút–Múzeum körút–Kálvin tér–Üllői út módosított útvonalon halad. A Vigadó tér, a Petőfi tér, a Március 15. tér és a Fővám tér megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

 • József nádor tér: a 16-os és a 105-ös autóbusz megállóhelyén;
 • Deák Ferenc tér M: a 9-es autóbusz megállóhelyén;
 • Astoria: a 9-es autóbusz, valamint a 47-es és a 49-es villamos megállóhelyén.

Forgalmi rend az Erzsébet híd lezárása idején, várhatóan 14:15 és 15:00 között

Várhatóan 14:15 és 15:00 között az Erzsébet híd lezárása idején a 7-es és a 133E autóbusz a pesti végállomás felé a Szent Gellért térig a menetrend szerinti, majd a Szabadság híd–Fővám tér– Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Rákóczi út módosított útvonalon halad. A Rudas Gyógyfürdő (csak a 7-es autóbusz) és a Ferenciek tere M megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban áll meg:

 • Fővám tér M: a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 83-as trolibusz megállóhelyén;
 • Kálvin tér M: a 9-es autóbuszok megállóhelyén.

Várhatóan 14:15 és 15:00 között az Erzsébet híd lezárása idején a 7-es és a 133E autóbusz a budai végállomás felé az Astoria–Múzeum körút–Kálvin tér–Vámház körút–Fővám tér–Szabadság híd–Szent Gellért tér módosított útvonalon közlekedik. A Ferenciek tere M és a Rudas Gyógyfürdő (csak a 7-es autóbusz) megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban áll meg:

 • Kálvin tér M: a metró- és villamospótló megállóhelyén a villamos peronja mellett.
 • Fővám tér M: a metró- és villamospótló megállóhelyén a villamos peronja mellett.

Várhatóan 14:15 és 15:00 között az Erzsébet híd lezárása idején a 8E, a 110-es és a 112-es autóbusz a pesti végállomás felé a Döbrentei térig a menetrend szerinti, majd a Szent Gellért rakpart–Szent Gellért tér–Szabadság híd–Fővám tér–Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Astoria–Rákóczi út módosított útvonalon halad. A Március 15. tér és a Ferenciek tere M megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

 • Rudas Gyógyfürdő: a villamospótló megállóhelyén a Szent Gellért hegy oldalában;
 • Szent Gellért tér M: a városnéző buszok megállóhelyén a Műegyetem rakparton;
 • Fővám tér M: a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 83-as trolibusz megállóhelyén;
 • Kálvin tér M: a 9-es autóbusz megállóhelyén.

Várhatóan 14:15 és 15:00 között az Erzsébet híd lezárása idején a 8E, a 110-es és a 112-es autóbusz a budai végállomás felé az Astoriáig a menetrend szerinti, majd a Múzeum körút–Kálvin tér–Vámház körút–Szabadság híd–Szent Gellért rakpart–Döbrentei tér–Hegyalja út módosított útvonalon halad. A Ferenciek tere M, a Március 15. tér és a Döbrentei tér megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

 • Kálvin tér M: a villamospótló-megállóhelyen a villamos peronja mellett;
 • Fővám tér M: a villamospótló-megállóhelyen a villamos peronja mellett;
 • Rudas Gyógyfürdő: a 19-es, a 41-es és az 56-os villamos peronján.

Várhatóan 14:15 és 15:00 között az Erzsébet híd lezárása idején az 5-ös és a 178-as autóbusz közlekedésében néhány perces forgalomkorlátozásra kell számítani a Döbrentei térnél és az Attila útnál, a menet elhaladásakor.

Az 5-ös és a 178-as autóbusz a pesti végállomás felé a Döbrentei térig a menetrend szerinti, majd a Szent Gellért rakpart–Szabadság híd–Fővám tér–Vámház körút–Kálvin tér–Múzeum körút–Astoria–Rákóczi út módosított útvonalon halad. A Március 15. tér (csak 178-as autóbusz) és a Ferenciek tere M megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

 • Rudas Gyógyfürdő: a villamospótló megállóhelyén a Szent Gellért hegy oldalában;
 • Szent Gellért tér M: a városnéző buszok megállóhelyén a Műegyetem rakparton;
 • Fővám tér M: a 15-ös és a 115-ös autóbusz, valamint a 83-as trolibusz megállóhelyén;
 • Kálvin tér M: a 9-es autóbusz megállóhelyén.

Az 5-ös és a 178-as autóbusz a budai végállomás felé az Astoriáig menetrend szerinti, majd a Múzeum körút–Kálvin tér–Vámház körút–Szabadság híd–Szent Gellért rakpart–Döbrentei tér–Attila út módosított útvonalon halad. A Ferenciek tere M és a Március 15. tér (csak 178-as autóbusz) megálló kimarad. A járatok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

 • Kálvin tér M: a villamospótló-megállóhelyen a villamos peronja mellett;
 • Fővám tér: a villamospótló-megállóhelyen a villamos peronja mellett;
 • Rudas Gyógyfürdő: a 19-es, a 41-es és az 56-os villamos peronján.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.