Forgalmi változások

A 15-ös és a 115-ös autóbusz terelve, a 2-es villamos pedig rövidített útvonalon jár csütörtökön délelőtt

2016. június 16-án, csütörtökön az V. kerületi Vértanúk terén 8:30 és 9:30 között Nagy Imre újratemetésének évfordulója alkalmából koszorúzási ünnepséget tartanak. A rendezvény ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított, a 2-es villamos pedig rövidített útvonalon jár.

Várhatóan 8:30 és várhatóan 9:40 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz az Árpád híd M; illetve a Gyöngyösi utca M felé nem érinti a Vértanúk terét. A Kossuth Lajos tér M megálló kimarad.

Várhatóan 8:30 és várhatóan 9:40 között a 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér H felé a Honvéd utcáig a menetrend szerinti, majd a Kálmán Imre utca–Bajcsy-Zsilinszky út–József Attila utca módosított útvonalon halad. A Kossuth Lajos tér M, a Széchényi utca és a Zrínyi utca megálló kimarad. A  buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út: a 9-es autóbusz megállójában;
  • Arany János utca M: a 9-es autóbusz megállójában;
  • Szent István Bazilika: a 9-es autóbusz megállójában;
  • Hild tér: a 16-os és a 105-ös autóbusz megállójában.

8:55 órától várhatóan 9.30 óráig a 2-es villamosok rövidített útvonalon, a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekedik. A Kossuth Lajos tér M, az Országház, látogatóközpont és a Jászai Mari tér megálló kimarad. A kieső szakasz adottságai miatt pótlóbusz járat nem indul.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.