- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Terelve jár a 125-ös autóbusz május 30-ától június 10-éig

2016. május 30-án, hétfőn az első járat indulásától várhatóan június 9-én, az utolsó járat indulásáig a 125-ös autóbusz módosított útvonalon jár, mert a XV. kerületi Eötvös utcában a Dugonics utca kereszteződésénél csatornaépítési munkákat végeznek.

A munkák ideje alatt a 125-ös autóbusz Rákospalota MEDIMPEX felé a Pázmány Péter utcáig a menetrend szerinti, majd a Pázmány Péter utca–Szerencs utca–Eötvös utca módosított útvonalon halad. Az Eötvös utca és a Szerencs utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az Eötvös utcában a Szerencs utca kereszteződése után állnak meg.

A munkák ideje alatt a 125-ös autóbusz a Bosnyák tér felé az Eötvös utcáig a menetrend szerinti, majd a Szerencs utca–Pázmány Péter utca módosított útvonalon halad. A Dugonics utca megálló kimarad.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.