Forgalmi változások: Tömegközlekedés

Nem állnak meg az autóbuszok a törökbálinti Harangláb megállónál két hónapig

2016. május 5-én, csütörtökön 8:00-tól július 14-éig Törökbálinton a „Harangláb” körforgalom kiépítési munkálataihoz kapcsolódóan a Szent István utcában a pályaszerkezet átépítését végzik. Ezért az építési területen található megállóhelypárt ideiglenesen megszüntetik, mert az áthelyezésére nincs lehetőség a forgalom torlódása miatt.

A munkák ideje alatt a Harangláb megállót az Ady Endre utca felé nem érinti a 140-es, a 140B, a 142-es, a 172-es és a 172B autóbusz, illetve a Munkácsy Mihály utca felé a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140B, a 142-es, a 173-as, a 272-es, a 972-es és a 972B autóbusz.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.