- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Módosul a Budaörsre közlekedő buszok útvonala a Budaörs Fesztivál miatt szombaton hajnaltól vasárnap hajnalig

2016. május 6-án, pénteken 23:50 és május 8-án, vasárnap hajnali 4:00 között a 40-es, a 40B, a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140A, a 240-es, a 287-es, a 940-es, a 972-es és a 972B autóbusz terelve közlekedik, mert Budaörsön rendezvényt tartanak a Szabadság út Károly király utca és Petőfi Sándor utca közötti szakaszán az út teljes lezárásával.

A 40-es, a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140A, a 240-es, a 972-es és a 972B autóbusz a Budaörsi lakótelep, illetve a Törökbálint, Nyár utca és a Törökbálint, bevásárlóközpont felé a Károly király úti körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Károly király utcai körforgalom–Károly király utca–Baross utca–Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Szabadság úti körforgalom–Szabadság út (Törökbálint felé) módosított útvonalon halad. A Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és a Budaörs, városháza megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 40-es, a 88-as, a 88B, a 140-es, a 140A, a 240-es, a 972-es és a 972B autóbusz a Kelenföld vasútállomás M, valamint a Móricz Zsigmond körtér M és a Széll Kámán tér M felé a Szabadság úton a Bretzfeld utcai körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Baross utcai körforgalom–Baross utca–Károly király utca–Szabadság úti körforgalom–Szabadság út (Budapest felé) módosított útvonalon halad. A Budaörs, városháza, a Kötő utca és a Kisfaludy utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 40B autóbusz a Budaörsi lakótelep felé a Károly király úti körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Károly király utcai körforgalom–Károly király utca–Baross utca–Bretzfeld utcai körforgalom–Baross utca (Budaörsi lakótelep felé módosított útvonalon halad. A Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca, a Budaörs, városháza, a Bretzfeld utca és a Lévai utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 40B autóbusz a Kelenföld vasútállomás M felé a Bretzfeld utcai körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Baross utca–Károly király utca–Szabadság úti körforgalom–Szabadság út (Budapest felé) módosított útvonalon halad. A Lévai utca, a Budaörs, városháza, a Kötő utca és a Kisfaludy utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 940-es autóbusz a Budaörsi lakótelep felé a Károly király úti körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Károly király utcai körforgalom–Károly király utca–Baross utca–Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Szabadság úti körforgalom–Szabadság út módosított útvonalon halad. A Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és a Budaörs, városháza megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 940-es autóbusz a Móricz Zsigmond körtér M felé a Szabadság úton a Bretzfeld utcai körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Baross utcai körforgalom–Baross utca–Károly király utca módosított útvonalon halad. A Budaörs, városháza, a Kötő utca, a Kisfaludy utca és a Baross utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 287-es autóbusz a Budaörsi lakótelep felé a Károly király utcában a Baross utcáig a menetrend szerinti, majd a Baross utca–Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Szabadság úti körforgalom–Szabadság út módosított útvonalon halad. A Baross utca, a Károly király utca, a Kisfaludy utca, a Kötő utca és a Budaörs, városháza megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A 287-es autóbusz a Budatétény vasútállomás (Campona) felé a Szabadság úton a Bretzfeld utcai körforgalomig a menetrend szerinti, majd a Bretzfeld utcai körforgalom–Bretzfeld utca–Baross utcai körforgalom–Baross utca–Károly király utca módosított útvonalon halad. A Budaörs, városháza, a Kötő utca, a Kisfaludy utca és a Baross utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.