Forgalmi változások

Módosított útvonalon jár a 21-es, a 21A és a 990-es autóbusz két hétig

2016. május 28-án, szombaton az első járat indulásától június 15-én, szerdán az utolsó járat indulásáig a 21-es, a 21A és a 990-es autóbusz módosított útvonalon közlekedik, mert a XII. kerületi Hollós úton vízvezeték-felújítást végeznek.

A munkák ideje alatt a 21-es, a 21A és a 990-es autóbusz a Széll Kálmán tér felé az Eötvös úton a Hollós útig a menetrend szerinti, majd a Diana utca–Költő utca módosított útvonalon halad. A Svábhegy megálló helyett az autóbuszok ideiglenesen a Diana utcában állnak meg a fogaskerekű átjáró utáni taxiállomáson.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.