Forgalmi változások

A 266-os és a 950-es, 950A autóbuszok módosított útvonalon járnak hétfőn délelőttől kedden kora délutánig

2016. május 30-án, hétfőn 9:00 órától május 31-én, kedden várhatóan 15:00 óráig a 266-os és a 950-es, 950A autóbuszok módosított útvonalon járnak, mert a XVIII. kerületi Törvény utcában útjavítást végeznek, ami miatt a Törvény utcát a Vasút utca és a Címer utca között lezárják.

A munkák ideje alatt a 266-os, 950-es autóbuszok Pestszentimre vasútállomás felé a Nemes utcában a Vasút utcáig a menetrend szerinti, majd a Nemes utca–Nagykőrösi út–Felleg utca–Bocskai utca–Pestszentimre vasútállomás (Bocskai utca) módosított útvonalon haladnak. A Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca) megálló kimarad.

Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Pestszentimre vasútállomás: a Nemes utcában a 166-os autóbusz megállóhelyén;
  • Pestszentimre vasútállomás (Bocskai utca): a Bocskai utcában a Dózsa György utca kereszteződése előtt.

A munkák ideje alatt a 266-os, 950-es, 950A autóbuszok Ganztelep; illetve Rákospalota felé a Pestszentimre vasútállomás (Bocskai utca)–Bocskai utca–Dózsa György utca–Nemes utca módosított útvonalon haladnak. A Pestszentimre vasútállomás (Vasút utca), a Törvény utca és a Vásáros tér megálló kimarad.

Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Pestszentimre vasútállomás (Bocskai utca): a Bocskai utcában a Dózsa György utca kereszteződése előtt;
  • Pestszentimre vasútállomás (Dózsa György utca): a 166-os autóbusz megállóhelyén;
  • Pestszentimre vasútállomás (Nemes utca): a 166-os autóbusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.