- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Módosított útvonalon jár a 147-es busz hétfőtől szerdáig

2016. április 4-étől, hétfőtől 6-áig, szerdáig a 147-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik, mert a IV. kerületi Fiumei úton burkolatjavítást végeznek.

A munkák ideje alatt a 147-es autóbusz Megyer, Julianus barát utca felé a Fóti út és a Fiumei út csomópontjáig a menetrend szerinti, majd a Fóti út–Váci út–Julianus barát utca útvonalon halad, Újpest-Központ felé a Julianus barát utcában kijelölt ideiglenes végállomásról indul. A Fiumei út és a Megyer, Julianus barát utca megállók kimaradnak. A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

A munkák ideje alatt a 147-es autóbusz Újpest-Központ M felé az ideiglenes végállomás elhagyása után a Julianus barát utcán, majd a menetrend szerinti útvonalon halad.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.