- Budapesti Közlekedési Központ - https://bkk.hu -

Pótlóbusz jár a H7-es HÉV teljes vonalán az április 2-3-ai hétvégén

2016. április 2-án (szombaton) és 3-án (vasárnap) a H7-es HÉV nem közlekedik, mert felsővezeték-karbantartási munkákat végeznek a Boráros tér és Csepel között. A vonalon H7-es jelzéssel pótlóbusz viszi az utasokat.

2016. április 2-án (szombaton) és 3-án (vasárnap) a H7-es HÉV helyett a Boráros tér H és Csepel H között egész nap pótlóbusz viszi az utasokat H7-es jelzéssel, mert a HÉV-vonalon karbantartási munkákat végeznek.

A Boráros tér H felől Csepel H végállomás felé tartó pótlóbusz a Boráros tér H–Soroksári út–Kvassay Jenő út–Kvassay híd–Weiss Manfréd út–Kossuth Lajos utca–Béla utca–II. Rákóczi Ferenc út útvonalon halad, az alábbi megállóhelyek érintésével:

A Csepel H végállomás felől a Boráros tér H felé tartó pótlóbusz a II. Rákóczi Ferenc út–Szent Imre tér–Vermes Miklós utca–Teller Ede út–Weiss Manfréd út–Kvassay híd–Kvassay Jenő út–Soroksári út–Boráros tér útvonalon halad, az alábbi megállóhelyek érintésével:

Kora reggel és késő este a csatlakozások biztosítása érdekében a 38-as, a 38A, a 138-as és a 238-as autóbusz a Szent Imre térről az agglomerációs végállomása felé néhány perccel később indul.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Budapest, 2016. március 30.

Budapesti Közlekedési Központ