Forgalmi változások

Közlekedés a szombati Magyarország–Horvátország labdarúgó-mérkőzés idején

2016. március 26-án, szombaton 18 óra és 19:45 között rendezik a Magyarország–Horvátország labdarúgó-mérkőzést a ferencvárosi Groupama Arénában.

A labdarúgó-mérkőzés helyszíne a Groupama Aréna a leggyorsabban az M3-as metróval és az 1-es villamossal közelíthető meg. Az M3-as metrót és az 1-es villamost a mérkőzés után a kényelmesebb hazautazás érdekében szükség szerint sűrűbben indítják.

A mérkőzés helyszíne az alábbiak szerint közelíthető meg:

  • A belváros, Pestszentlőrinc, Kispest, Kőbánya és Újpest felől az M3-as metró igénybevétele javasolt.
  • Újpalota, Rákospalota, illetve a XVI. kerület felől legkönnyebben az 5-ös, illetve a 7-7E-107-es busszal közelíthető meg az Aréna, a járatokról Zugló vasútállomásnál kell leszállni, onnan az 1-es villamossal a Népliget M-ig továbbutazni.
  • Az Újlipótvárosból, valamint a Városliget környékéről a 75-ös trolibusszal utazhatnak közvetlenül a Puskás Ferenc Stadion M végállomásig, míg Zugló belső területeiről a 80-as és a 80A trolibusz javasolt, amelyekről a Puskás Ferenc Stadion M megállóban kell leszállni. Innen az 1-es villamossal lehet továbbutazni a Népliget M állomásig.
  • Dél-Budáról a Rákóczi hídon át közlekedő 1-es villamos igénybevétele javasolt.

Aki nem rendelkezik a járatokra érvényes bérlettel, előre váltsa meg menetjegyét. A mérkőzésről távozók a Népliget M metróállomásnál a nap 24 órájában rendelkezésre álló jegy- és bérletkiadó automatákból válthatják meg menetjegyüket.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.