Forgalmi változások

Forgalomkorlátozás az M1-M7 autópálya bevezető szakaszán március 16-tól 20-ig

2016. március 16-tól (szerdától) 18-ig (péntekig) a Budaörsi úti új közúti csomópont építéséhez kapcsolódóan az M1-M7-es autópálya bevezető útjának 3 sávos szakaszán aszfaltozási munkákat végeznek, ezért a városközpont irányú forgalom mindhárom nap délelőtt 10 és másnap reggel 6 óra között csak két sávon haladhat. A reggeli csúcsidőszakban, mindhárom nap 6 és 10 óra között a sávokat felszabadítják, hogy ne akadályozzák a forgalmat; ilyenkor három sávon haladhatnak az autósok.

Az aszfaltozási munkák az épülő csomópont területén a március 19-20-i hétvégén is folytatódnak, ekkor a munkaterület mellett szintén irányonként két-két sávon haladhat majd a forgalom.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: kerékpáros közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.