Forgalmi változások

Egy hétre lezárják a Derkovits Gyula utcai vasúti átjárót csatornarekonstrukció miatt

2016. március 12-étől (szombattól) 20-áig (vasárnapig) a Derkovits Gyula utca a most zajló csatornarekonstrukció keretében a Vécsey utca és a vasúti átjáró XVIII. kerületi oldala között is le lesz zárva, kissé megnövelve ezzel a forgalomkorlátozás által érintett területet. Ebben az időszakban – kihasználva a március 15-ei négynapos hétvégét, illetve az azt követő rövid munkahét várhatóan mérsékeltebb forgalmát – a vasúti átjáró közvetlen közelében szükséges feladatokat végzik el. A munkavégzés ideje alatt eddig a vasúti átjárón áthaladva a XIX. kerületi utcákon keresztül is el lehetett kerülni a munkaterületet, erre most az átjáró lezárása miatt nem lesz lehetőség.

A Derkovits utca elkerülésére a BKK továbbra is javasolja, hogy az autósok az Üllői úton vagy a Gyömrői úton közlekedjenek, ahogy erre az útirányjelző táblák is felhívják a figyelmet. A csatornarekonstrukció ideje alatt már január közepe óta módosított útvonalon jár a 182-es és a 184-es busz, útvonaluk most nem változik.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.