Forgalmi változások

A Krisztina körút és az Attila út csomópontjában március 11-étől néhány napig csak egy-egy sáv lesz járható

2016. március 11-én (pénteken) 9 órától várhatóan 16-áig (szerdáig) a Krisztina körútról az Attila út felé vezető, valamint az Attila útról a Krisztina körút felé vezető útpályán csak egy-egy sáv lesz járható, mert a Széll Kálmán tér felújításához kapcsolódó kisebb útépítési munkákat végeznek a Krisztina körút és az Attila út csomópontjában.

A korlátozás a Krisztina körúton az Alkotás utca, illetve a Széll Kálmán tér felé közlekedőket nem érinti. Március 16-ától az Attila út felől a Krisztina körút felé újra két sávon lehet majd haladni, a Krisztina körút felől az Attila út felé azonban a végleges forgalmi rend szerint változatlanul egy sáv lesz majd biztosítva.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.