Közlemények

Társadalmi egyeztetés a váci úti hipermarketet érintő járatokról

A Budapesti Közlekedési Központ társadalmi egyeztetést indít annak érdekében, hogy az Újpest-Központ és a Gyöngyösi utca között található hipermarket a főváros közlekedési rendszerébe integrált módon legyen elérhető. A 105-ös és a 220-as autóbuszokra vonatkozó módosítási tervek az alábbi linken részletesen megismerhetők. A Budapesti Közlekedési Központ 2016. február 23-ig várja ügyfelei véleményét az Angyalföldet és Újpestet érintő új 205-ös és 221-es járatokkal kapcsolatban.

A XIII. kerületi váci úti hipermarket jelenleg BKK által megrendelt közösségi közlekedési járatokkal nem érhető el. A Budapesti Közlekedési Központ az áruházlánccal együttműködve olyan javaslatot dolgozott ki, amellyel a bevásárló központ és térsége a budapesti közlekedési hálózat integrált részévé válik, s így közvetlen elérhetőséget biztosít a hipermarkethez az angyalföldi és az újpesti lakóövezetek felől. A BKK a kidolgozott javaslatot társadalmi egyeztetésre bocsátja.

A változásban a 105-ös és a 220-as autóbuszok érintettek, a tervek szerint 205-ös és 221-es számmal új járatok indulnának, amelyek közvetlen elérhetőséget biztosítanak majd a hipermarkethez Angyalföld és Újpest több, igen sűrűn lakott térsége felől. A módosítás célja az, hogy a jelentős forgalmat bonyolító áruház is a BKK egységes közlekedési hálózatának részévé váljon, ezzel együtt minőségi javulás legyen a környék vonalain ahol új, modern autóbuszokkal lehet majd utazni. A tervezett módosítási javaslatok főbb részletei a BKK honlapján olvashatók.

A BKK szeretné, ha minél többen véleményeznék a terveket, ezért számít valamennyi érintett ügyfél segítségére. Az írásos észrevételeket, javaslatokat 2016. február 23-ig lehet eljuttatni a közlekedésszervezőnek.

Kategória: Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.