Forgalmi változások

Szombaton egész nap terelve jár a 109-es autóbusz, mert a Lánchíd utcát rendezvény miatt lezárják

2016. február 6-án, szombaton 0 és 24 óra között lezárják a Lánchíd utcát, mert a Várkert Bazár előtti szakaszon rendezvényt tartanak. Ezért a 109-es autóbusz egész nap terelve jár és a közúti forgalom sem hajthat át az utcán. A lezárással nem érintett útszakaszok az Attila út, illetve a Clark Ádám tér felől megközelíthetőek lesznek a célforgalom számára.

A lezárás ideje alatt a 109-es autóbusz a Szent Gellért tér M felé a Clark Ádám térig a menetrend szerinti, majd az Alagút–Alagút utca–Attila út–Dózsa György tér–Krisztina körút–Döbrentei tér módosított útvonalon halad. A Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megálló kimarad. A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Clark Ádám tér: a 990-es autóbusz megállóhelyén a Fő utcán;
  • Alagút utca: az 5-ös és a 178-as autóbusz megállóhelyén;
  • Dózsa György tér: az 5-ös és a 178-as autóbusz megállóhelyén.

A lezárás ideje alatt a 109-es autóbusz Óbuda, Bogdáni út felé a Döbrentei térig a menetrend szerinti, majd az Attila út–Alagút utca–Alagút–Clark Ádám tér módosított útvonalon halad tovább menetrend szerinti útvonalon. A Várkert Bazár és a Clark Ádám tér megálló kimarad. A buszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Szarvas tér: az 5-ös és a 178-as autóbusz megállóhelyén;
  • Dózsa György tér: az 5-ös és a 178-as autóbusz megállóhelyén;
  • Clark Ádám tér: a 990-es autóbusz megállóhelyén a Fő utcán.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.