Forgalmi változások

Szombat délelőtt a 2-es villamos rövidített útvonalon jár demonstráció miatt

2016. február 13-án, szombaton 8 és 13 óra között a Jászai Mari térről indulva vonulásos demonstrációt tartanak a Balassi Bálint utca–Markó utca–Szemere utca–Szalay utca– Kossuth Lajos tér útvonalon. A rendezvény ideje alatt a 2-es villamos rövidített útvonalon közlekedik.

2-es villamos

2016. február 13-án, szombaton 2-es villamos várhatóan 9:40 és 13 óra között rövidített útvonalon, csak a Közvágóhíd H és a Kossuth Lajos tér M között közlekedik, a Jászai Mari tér és az Országház, látogatóközpont megálló kimarad. A Kossuth Lajos tér sajátosságai miatt pótlóbusz indítására nincs lehetőség, ezért az utasok számára alternatív eljutási lehetőségként a 15-ös és 115-ös autóbusz használata javasolt.

15-ös és 115-ös autóbusz

Várhatóan 10:00 és 10:30 között a Markó utcát, a Szemere utcát és a Szalay utcát vonulás miatt lezárhatják. Ebben az esetben a 15-ös és 115-ös busz mind a két irányban terelt útvonalon közlekedik az alábbiak szerint:

A lezárás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz a Boráros tér H felé a Pannónia utca és a Szent István körút csomópontjáig a menetrend szerinti, majd a Szent István körút–Nyugati tér–Bajcsy-Zsilinszky út–Kálmán Imre utca–Honvéd utca módosított útvonalon halad. A Szent István körút és a Markó utca megállók kimaradnak. Az autóbuszok az alábbi ideiglenes megállókban állnak meg:

  • Nyugati pályaudvar M: a 9-es autóbusz megállóhelyén;
  • Báthory utca/Bajcsy-Zsilinszky út: a 70-es és a 78-as trolibusz megállóhelyén.

A lezárás ideje alatt a 15-ös és a 115-ös autóbusz az Árpád híd M és a Gyöngyösi utca M felé a Szemere utca és a Kálmán Imre utca csomópontjáig a menetrend szerinti, majd a Kálmán Imre utca–Podmaniczky utca–Teréz körút–Nyugati tér–Szent István körút–Hegedűs Gyula utca módosított útvonalon halad. A Markó utca megálló kimarad. Az autóbuszok ideiglenesen a 9-es autóbusz Nyugati pályaudvar M megállójában állnak meg.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járataikról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gyalogos közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.