Forgalmi változások

Február 22. és május 10. között az Emőd utcában forgalomkorlátozásra kell számítani

2016. február 22. és május 10. között a III. kerületi Emőd utcában, a Zaránd utca és az Emőd utca 34. szám között csatornarekonstrukciót végeznek. A kivitelezés két ütemben, az Emőd utca teljes lezárásával történik. A munkák ideje alatt a 34-es autóbusz terelve közlekedik.

  • Az első ütemben az Zaránd utca és a Keve utca közötti szakaszon végeznek munkákat, ezért a Keve utcai torkolatban útszűkületre kell számítani.
  • A második ütem a Keve utca és az Emőd utca 34. szám közötti szakaszt érinti.  Az Emőd utca teljes lezárása mellett a Dósa utcai csomópontot is teljesen lezárják.

2016. február 22-én, hétfőn az első járat indulásától május 10-én, csütörtökön az első járat indulásáig a 34-es autóbusz Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Dósa utca megállóig a menetrend szerinti, majd a Keve utca–Monostori utca–Nánási út módosított útvonalon halad. Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint.

2016. február 22-én, hétfőn az első járat indulásától május 10-én, csütörtökön az első járat indulásáig a 34-es autóbusz Árpád híd M felé a Nimród utca megállóig a menetrend szerinti, majd a Nánási út–Monostori utca–Keve utca–Emőd utca módosított útvonalon halad. Az útvonal-módosítás megállóhelyet nem érint.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.