Forgalmi változások

A február 23-ról 24-re virradó éjszaka lezárják a Nagykőrösi út egy rövid szakaszát

2016. február 23-án 21 órától másnap hajnalig, február 24-én 4 óráig lezárják a Nagykőrösi út egy rövid szakaszát az M5-ös autópálya fővárosi kivezető szakaszának 0-s jelű hídja alatt, a híd felújításához kapcsolódó munkák miatt.

Ebben az időszakban Pesterzsébet felől Kispestre az M5-ös autópályán a városhatár felé haladva, majd a „Bevásárlóközpontok” lehajtónál letérve és az M5-ös centrum felé vezető oldalára áttérve lehet eljutni. Kispestről Pesterzsébetre a Nagykőrösi úton kifelé haladva, majd a Szentlőrinci útra rátérve lehet eljutni.

Az 54-es és az 55-ös, a 84E, a 89E és a 294E busz Pestszentimre, illetve Gyál felé 21 órától a késő esti utolsó indulásáig a lezárt útszakaszt elkerülve, a Nagykőrösi út szervizútja–M5-ös autópálya–Szentlőrinci út–Nagykőrösi út módosított útvonalon halad, ezért nem érinti a Naszód utca (Használtcikk piac), az Autópiac és a Szentlőrinci út megállóhelyet. A terelt útvonal-szakaszon a buszra  az alábbi megállóban lehet felszállni:

  • Budapest, Nagykőrösi úti piac: Volán-megállóhely az M5-ös autópályán,
  • Szentlőrinci út (gyorsétterem): a Nagykőrösi úton, a Szentlőrinci út kereszteződése után 30 méterrel, a gyorsétterem mellett.

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.