Forgalmi változások

Vasárnap délután a 74-es trolibusz rövidített útvonalon jár megemlékezés miatt

2016. január 17-én, vasárnap 15 és 18 óra között lezárják a VII. kerületi Dohány utcát a Síp utca és a Nagy Diófa utca között megemlékezés miatt. A Kazinczy utca és a Nagy Diófa utca közötti szakaszon megállási tilalom lesz érvényben, a Kazinczy utcából a Rákóczi út felé lehet majd csak haladni. Kerülőútként a Dohány utcával párhuzamos Dob utca használata javasolt, amely a Síp utcán keresztül érhető el. A rendezvény ideje alatt a 74-es trolibusz rövidített útvonalon jár.

A lezárás ideje alatt a 74-es trolibusz a Wesselényi utcáig a menetrend szerinti, majd a Kertész utca–Blaha Lujza tér M– Dohány utca módosított útvonalon halad. A Nyár utca, a Károly körút (Astoria M), a Nagy Diófa utca és a Blaha Lujza tér M megálló kimarad. A trolibuszok ideiglenesen a Kertész utcában a Dohány utca kereszteződése előtt létesítendő Blaha Lujza tér M megállóban megállnak.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.