Híreink

2016-ban is egységes, a fővárosi útfelújításokat és forgalomkorlátozásokat összefoglaló táblázat segíti a közlekedőket

A BKK honlapján a tavalyi évhez hasonlóan, idén is megtekinthetők a fővárosban zajló, forgalomkorlátozásokkal járó útfelújítási munkálatok és azok ütemezései egy táblázatba foglalva, annak érdekében, hogy a Budapesten közlekedők számára egységesen, egy felületen elérhetők legyenek az elkövetkezendő időszakok korlátozásai. A közzétett táblázat a közúti korlátozások mellett a tömegközlekedési járatokat érintő változásokat is tartalmazza, melynek köszönhetően a fővárosban közlekedők akár hetekkel előre megtervezhetik, hogy mely útszakaszokat érdemes elkerülni egy-egy időszakban, illetve mely tömegközlekedési eszközök helyett szükséges mást választani. A táblázat az aktuális, hetente frissített információkat tartalmazza a dátum megjelölésével.

A Budapesti Közlekedési Központ célja, hogy a lehetőségekhez mérten a munkavégzések idején is folyamatos legyen a forgalom. Az esetleges kellemetlenségekért a társaság az arra közlekedők és az ott lakók türelmét kéri, egyúttal köszöni megértésüket.

A tervezett pontosabb munkakezdési időpontokról és a felújítási munkákkal járó forgalomkorlátozásokról közleményeinkben is folyamatos tájékoztatást adunk. Emellett a közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, awww.bkkinfo.hu címen is megtalálhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.

A folyamatosan frissülő táblázat a BKK internetes oldalán tekinthető meg.

Kategória: Híreink, Közlemények | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.