Forgalmi változások

Vasárnap délután forgalomkorlátozás lehet a Thököly úton demonstráció miatt

2015. december 6-án, vasárnap 14 és 17 óra között a XIV. kerületi Thököly úton, a Stefánia út és a Dózsa György út között demonstrációt tartanak. Az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 107-es, a 110-es és a 112-es autóbusz járműveinek Keleti pályaudvar M irányú forgalma a Bosnyák tér felé, a szélső sávon váltakozó irányban haladhat. A zárásokat a résztvevők számától teszik függővé. Nagyobb létszám esetén az autóbuszok terelésére kerülhet sor az alábbiak szerint.

A Thököly út Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszának esetleges lezárása idején az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 107-es, a 110-es és a 112-es autóbusz a Budai végállomások felé a Thököly út–Stefánia út–Ajtósi Dürer sor–Dózsa György út–Thököly út módosított útvonalon halad. A Stefánia út/Thököly út, a Cházár András utca és a Reiner Frigyes park megálló kimarad. A buszok a 7E kivételével az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:

  • Stefánia út/Thököly út: a 72-es és a 75-ös trolibusz megállóhelyén;
  • Zichy Géza utca: a 74-es és a 75-ös trolibusz megállóhelyén;
  • Reiner Frigyes park: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz megállóhelyén.

A Thököly út Dózsa György út és Stefánia út közötti szakaszának esetleges lezárása idején az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 107-es, a 110-es és a 112-es autóbusz a Pesti végállomások felé a Thököly út–Dózsa György út–Ajtósi Dürer sor–Stefánia út–Thököly út módosított útvonalon halad. A Cházár András utca megálló kimarad. A buszok a 7E kivételével az alábbi megállókban állnak meg ideiglenesen:

  • Ötvenhatosok tere: a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz megállóhelyén;
  • Zichy Géza utca: a 74-es és a 75-ös jelzésű trolibusz megállóhelyén.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.