Forgalmi változások

November 14-én és 16-án forgalomkorlátozásra kell számítani a Margit körúton és a Frankel Leó úton

2015. november 14-én, szombaton reggel 8 és 15 óra között járdaburkolási munkákat végeznek a Margit körút és a Frankel Leó út kereszteződésénél a Török utca felé vezető oldalon, a budai fonódó projekt keretében. A munkák idején, a gyalogosforgalom elterelése miatt a Margit körút 3. szám előtti rövid szakaszon lezárják a szélső forgalmi sávot.

2015.  november 16-án, hétfő reggel 6 órától előreláthatólag november 22-én, vasárnap este 20 óráig a Frankel Leó úti útépítés miatt a Frankel Leó út Harcsa utca és Üstökös utca közötti szakaszát lezárják a közúti forgalom előtt. A lezárt szakaszra észak felől csak a Kavics utcában lakókat, illetve mindkét irányból a megkülönböztető jelzést használó és az egészségügyi intézményeket kiszolgáló járműveket engedik be.

Közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és a kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül. A tömegközlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban. A járatfigyelő funkcióra feliratkozók a tetszőlegesen kiválasztott járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a futar.bkk.hu címen, vagy FUTÁR mobilalkalmazás segítségével, amely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is. A kozut.bkkinfo.hu oldalon valós idejű közúti közlekedési információk érhetőek el. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők a webes felületen.

Kategória: Forgalmi változások, Forgalmi változások: gépkocsi közlekedés, Forgalmi változások: Tömegközlekedés | A közvetlen link.
Email This PostAdd to favourites Nyomtatás

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.